Heb je keuzestress? Moet je kiezen maar weet je niet hoe je een weloverwogen beslissing kunt nemen? Kun je de gevolgen niet meer overzien?

Dan is er 1 stap die je direct kunt zetten: Neem contact met me op! Ik help joú om een besluit te nemen op basis van jouw eigen intrinsieke waarden.

Om je zo goed mogelijk te helpen, kun je via allerlei wegen contact met me opnemen. Chat, Whatsapp, telefoon, Skype, Zoom of face to face: de keuze is aan jou.

Wie ben ik?

Mijn naam is Peter Bezemer. Al jaren werk ik veel samen met mensen die voor keuzes staan. Was het niet in mijn voorgaande functies als manager bij diverse organisaties, dan is het wel als zelfstandig ondernemer met veel connecties binnen het MKB en met een netwerk aan zzp’ers die ook allemaal keuzes hebben gemaakt.

Mijn ervaringen als manager en als zelfstandig ondernemer hebben ertoe geleid dat ik me ben gaan specialiseren als coach middels opleidingen en trainingen. Ik hecht veel belang aan het hebben van de juiste vaardigheden om jou goed te kunnen begeleiden in jouw keuzeproces, daarom kun je erop rekenen dat ik mij constant bijschool en gebruik maak van de meest recente technieken.

Algemene bedrijfsgegevens

Ik ben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KVK nummer 57610223. Mijn BTW-nummer is NL002129795B88. Naast Keuzecoaching Nederland (KCN) houd ik mij middels de bedrijfsnaam Empres Media tevens bezig met het adviseren van (zelfstandig) ondernemers.

Meer weten?

Neem gerust contact met me op via de wegen aan de rechterzijkant van deze pagina of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!