Op zoek naar een coach die kan helpen bij jouw burnout klachten? KCN Keuzecoaching is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met burnout-gerelateerde klachten en biedt burnout coaching aan.

Wat houdt burnout coaching precies in?

Vaak wordt er hulp gezocht wanneer iemand een gediagnosticeerde burnout heeft. Eigenlijk is er dan geen sprake meer van burnout coaching maar van coaching waarbij je weer opnieuw ontdekt waar je energie van krijgt en hoe je jouw energie kunt vasthouden en opbouwen. Een soms lastig, maar effectief traject waarbij ik je graag begeleid en help bij het onderzoeken van jouw mogelijkheden.

Kun je een burnout voorkomen?

Maar coaching kan je ook helpen een burnout te voorkomen. Veel coachees met burnout-klachten, voelen dat ze op de rand van een burnout zitten en willen juist voorkomen dat zij die lijn over stappen. Dat is hét moment om een coach te zoeken die ervaring heeft en jou kan helpen de energiebalans in je leven te herstellen.

Meer weten?

Neem even een kijkje op mijn voorstel-pagina of maak direct een gratis vrijblijvende afspraak, waarin ik je meer kan vertellen over mijn aanpak.