Vraag je je af hoe een coaching-traject er bij Keuzecoaching NL uitziet nu er verschillende corona-maatregelen van toepassing zijn? Graag informeer ik je over de manier waarop ik omga met deze maatregelen en hoe corona-proof coachen er in de praktijk uit ziet.

Keuzecoaching is gevestigd op Industrieterrein De Baanstee in Purmerend. Het kantoor bevindt zich op de 1e etage. Wanneer je langskomt voor het gratis intake-gesprek of een coachingssessie, open ik de deur voor je en bied je de mogelijkheid tot het ontsmetten van je handen. Ik sluit de deur weer achter je. Jij hoeft dus geen klinken aan te raken. Vervolgens nemen we plaats in het coachingskantoor. Hier is alle ruimte om 1,5 meter aan te houden: we zitten op ruime afstand van elkaar en er is voldoende ventilatie. Na afloop van de sessie open ik de deur weer voor je. 

Kom je liever niet naar kantoor? We kunnen elkaar ook in de buitenlucht ontmoeten. In en rondom Purmerend zijn voldoende plekken waar we op 1,5 meter afstand met elkaar kunnen spreken. 

Coachingssessies kunnen ook online of telefonisch plaatsvinden, wanneer het niet mogelijk of voor jou niet wenselijk is om elkaar te ontmoeten. Waar jouw voorkeur naar uitgaat, wordt tijdens het intake-gesprek besproken. 

Zo zie je: corona-proof coachen is zeker mogelijk; het is zeker mogelijk. Heb je een hulpvraag? Ben je op zoek naar een flexibele coach? Neem dan contact met me op of maak direct online een afspraak!

Peter Bezemer – KeuzeCoach 

PS: Voor meer informatie over corona-proof coachen, kun je ook terecht bij NOBCO.

Related Posts