Het zijn spannende tijden waarin we op dit moment leven. Als ondernemer sta je nu voor keuzes die bepalend zijn voor de toekomst van jouw bedrijf. Heb je voldoende middelen om deze crisis het hoofd te bieden? Of ga je wellicht jouw business aanpassen om hier sterker uit te komen?

Voor welke keuze je ook staat: Hierbij bied ik mijn diensten aan. En dat doe ik -gezien de omstandigheden waar we nu met elkaar in zitten- graag kosteloos, omdat ik jou als ondernemer graag wil ondersteunen en helpen waar ik dat kan.

Dus: Heb je behoefte aan coaching, hulp bij het maken van keuzes of wil je gewoon eens sparren? Bel me dan voor een afspraak via 06-46212829 of plan direct online een gratis afspraak in. Natuurlijk vindt de afspraak digitaal (via Skype) plaats.

Tot sprekens!

Peter Bezemer

Related Posts