Peter, je bent eigenaar en oprichter van Keuzecoaching Nederland (KCN). Wat heeft jou ertoe gebracht KCN op te richten?

Ik vind het niet alleen heel waardevol om het vak van coach uit te oefenen, maar ook de kunst van het ondernemen. Vandaar dat ik KCN heb opgericht. Ik vind namelijk dat het voor coachees belangrijk is dat ze aan kunnen kloppen bij een professioneel coachingsbureau waar diverse disciplines voorhanden zijn en de kwaliteit voorop staat. Dit is bij KCN het geval en geborgd. Voor de aangesloten coaches vind ik het belangrijk dat zij zich kunnen richten op wat zij het liefste doen: Het professioneel coachen van de coachees en randzaken uit handen worden genomen.

Wanneer zou je zelf een bedrijf zoals KCN inschakelen?

Als ik een coach nodig had zou ik KCN inschakelen, omdat de kwaliteit voorop staat, afspraken vooraf worden gemaakt en nagekomen, er doelgericht wordt gewerkt, de coaches geaccrediteerd zijn en onderhoud aan hun vak blijven geven. Als je een coachvraag hebt hoef je zelf in het woud van coaches je beste coach niet te vinden, KCN zorgt voor de juiste match.  

Als je de missie van KCN zou omschrijven, hoe zou dat dan klinken?

De missie van KCN is iedereen vooraf, zonder twijfel achteraf, helpen de voor hen juiste keuze te doen maken.

Wat zou je mensen willen meegeven die op dit moment nadenken over het inschakelen van een coach bij het maken van keuzes?

Ik wil ze altijd adviseren om eens contact met ons te zoeken, maar als ze dat nog niet doen en toch een keus willen of moeten maken eens te bedenken wat zij een vriend of vriendin met het dilemma zou adviseren.

Laatste vraag: Wat doe je als je niet aan het coachen bent?

Dan ben ik met KCN bezig, maar priv√©, ben ik graag met mijn geliefde en de kinderen, ga ik graag weekendjes weg, uit eten, veel lachen met vrienden en naar de bioscoop of het theater gaan.  

Related Posts